Ontmoeten, dat is de essentie van HNYGRLL. Met vrienden, met familie.
Samen creëren, samen vieren, samen eten.

Het begin

HNYGRLL is ontstaan vanuit de grote passie van Mark Pijnenburg. Zijn hart maakt een sprongetje van ontwerpen, creëren en ontwikkelen. En het ondernemerschap? Dat is hem met de paplepel ingegoten. Vader, broer én zus hebben namelijk ook ondernemende genen. Al vanaf jongs af aan knutselt hij, van automatische gordijnenopeners tot zijn allereerste barbecue. De HNYGRLL is een doorontwikkelde versie van deze uit de hand gelopen hobby. Deze houtskool-gestookte barbecue is een waar sieraad voor elke tuin. Uitstraling, kwaliteit, verfijning: alles komt samen in dit luxeproduct voor elke levensgenieter.


Honingraat als trademark

HNYGRLL is een afkorting voor Honeygrill. Het rooster van de barbecue bestaat namelijk uit een honingraat en laat een honingraatbranding achter in het vlees. Deze branding is het ”trademark” van HNYGRLL. Je kunt wel raden waar de naam vandaan komt…

Onderscheidend en uniek op 4 verschillende vlakken

Het is een unieke en verfijnde vormgeving die in deze combinatie nieuw is. De uitgesproken corten stalen zuil met een metallic zwarte barrel. Past in zowel een moderne als klassieke setting en trekt gegarandeerd veel bekijks wanneer je jouw specialiteit aan het bereiden bent.

De HNYGRLL maakt de ware grillmaster in je los. Waarom? Je kunt er namelijk alles op grillen. Echt álles. De recht uitgevoerde kolenbak en de afstand tot het rooster verdeelt de hitte gelijkmatig. De kolenbak met geïntegreerde splitter creëert verschillende warmtezones. And last but not least: met de speciale HNYGRLL-tang kan je de twee roosters afzonderlijk van elkaar op een hoog of laag niveau positioneren. BBQ’en maar!

De HNYGRLL maakt het mogelijk voor elke groepsgrootte te koken. Door zijn grilloppervlakte van 2.176 m2 positioneert hij zich tussen een L en XL-formaat. Hierdoor is hij geschikt voor eten met familie of vrienden en perfect inzetbaar bij het koken in restaurants. Denk aan showcooking! Ovenfunctie nodig? Geen probleem: met de deksel en de platesetter als accessoire bak je in een handomdraai pizza’s of laat je vlees langzaam garen. Met de bijgeleverde rookhaak kan je elk stuk vlees of vis heerlijk laten roken. De HNYGRLL is een echte alleskunner: bakken, garen, grillen, roken: niets is hem te gek.

Is de ware grillmaster in je niet genoeg? Laat dan ook nog de showkok in je los! De HNYGRLL is namelijk uitermate geschikt voor showcooking. Dit komt zowel door zijn unieke en prachtige design, als door het formaat en de veelzijdigheid in kookbereidingen. Deze alleskunner laat je grillen, garen, bakken of roken en biedt de perfecte basis om je gasten gastronomisch te verwennen. Kortom: niet alleen het aanbeeld van de HNYGRLL zorgt voor een ware sensatie, zijn gaar-, bak-, grill- en rookskills doen de rest.

It’s about the people,
the enjoyment
and celebrating life.