Ontmoeten, dat is de essentie van HNYGRLL. Met vrienden, met familie.
Samen creëren, samen vieren, samen eten.

Het begin

HNYGRLL is ontstaan vanuit de grote passie van Mark Pijnenburg. Zijn hart maakt een sprongetje van ontwerpen, creëren en ontwikkelen. En het ondernemerschap? Dat is hem met de paplepel ingegoten. Vader, broer én zus hebben namelijk ook ondernemende genen. Al vanaf jongs af aan knutselt hij, van automatische gordijnenopeners tot zijn allereerste barbecue. De HNYGRLL is een doorontwikkelde versie van deze uit de hand gelopen hobby. Deze houtskool-gestookte barbecue is een waar sieraad voor elke tuin. Uitstraling, kwaliteit, verfijning: alles komt samen in dit luxeproduct voor elke levensgenieter.


Honingraat als trademark

HNYGRLL is een afkorting voor Honeygrill. Het rooster van de barbecue bestaat namelijk uit een honingraat en laat een honingraatbranding achter in het vlees. Deze branding is het ”trademark” van HNYGRLL. Mark ontwierp deze barbecue naar eigen zeggen “omdat er geen mooie barbecues op de markt te verkrijgen waren”. Naast er fantastisch uitzien is de HNYGRLL van nature onderscheidend op vijf verschillende punten.

Design

Het is een unieke en verfijnde vormgeving welke in deze combinatie nieuw is. De uitgesproken Corten® stalen zuil met een metallic zwarte barrel past in zowel een moderne als klassieke setting en trekt gegarandeerd veel bekijks zelf wanneer er niet op gekookt wordt.


Het beste van twee werelden

De HNYGRLL kan alles bakken, garen, grillen en roken. Daarmee combineert de HNYGRLL de functionaliteit van een kamado met de look en feel van een waar kunstobject. Dit alles op een grillrooster groot genoeg om gemakkelijk een groep van 20 personen te voorzien van heerlijke barbecue specialiteiten.


Intuïtief gebruiksgemak

Barbecuën is geen “rocket science” dat hebben wij al gedaan toen we de HNYGRLL ontwierpen. De HNYGRLL is gemakkelijk in het gebruik, ook wanneer je snel even een biefstukje wil bakken. De recht uitgevoerde kolenbak en de afstand tot het rooster verdeelt de hitte gelijkmatig. De kolenbak met geïntegreerde splitter creëert verschillende warmtezones zodat er verschillende bereidingstechnieken tegelijk toegepast kunnen worden.


Dutch design, Dutch made

We geloven in de kracht van lokaal. De HNYGRLL is ontworpen en geproduceerd in Nederland. Daarvoor gebruiken we de meest vooraanstaande technieken op het gebied van lassen, coaten en afwerken. De productieketen blijft kort, de belasting op het milieu minimaal en ons oog op afwerking en kwaliteit maximaal. De assemblage gebeurd intern door onze vakmannen. De HNYGRLL wordt dan ook compleet gebruiksklaar bij je thuis geleverd.


Showcooking

Laten we eerlijk zijn, barbecuën is beleven! En beleven doe je het beste met iconische producten. Zowel op je barbecue als de barbecue zelf. HNYGRLL biedt uitkomst voor restaurants, cateraars en hobbykoks die hun gasten graag onderdompelen in beleving. Dit komt niet alleen door zijn unieke en verfijnde design. Ook zijn formaat en de veelzijdige kookbereidingen bieden de mogelijkheid om je gasten gastronomisch te verwennen.